Follow your heart

Mysis

Kategori: Allmänt

Igår blev jag helt plötsligt barnvakt för kvällen... Men det gjorde mig absolut ingenting, fick ju vara med älskade Banana :)
Fast hon var lite besvärlig igår, ville inte sitta, ligga eller stå själv utan jag skulle stå upp med henne i famnen, då var det tyst. Så fort jag satte mig ner började det att skrikas. Sen somnade hon efter ett tag när vi stod upp. Tänkte då att jag kunde lägga henne i sängen så att hon fick sova där, så fort jag la henne ner vaknade hon och började skrika. Var bara att ställa sig upp igen då och då somnade hon igen direkt. Efter ett tag kunde jag iaf sätta mig ner med henne sovandes i famnen. Och ett tag senare kunde jag lägga henne i sängen så att hon fick sova själv där och det gick bra i ungefär 40 min sen skulle hon upp igen och efter det gick det inte att sätta sig nå mer.
Jag bytte till och med blöja på henne igår och utan att spy. Som tur var var det ingen bajs blöja, då hade jag nog spytt!
Sen när jag gick hem med henne blev jag kvar hos Linnea och Björn en stund, dom hade haft fest hemma på kvällen men när kom var det ganska lugnt och bara två kompisar kvar.
Men Jenna får gärna kom hem till mig oftare, även fast att hon var lite gnällig!
Just nu sitter jag med en ansiktsmask på, det är så otroligt snyggt, sen blir det att fixa massa resten av dagen och förhoppningsvis blir det hockey ikväll/natt, måste bara tvinga Spånk först...