Follow your heart

Älskar lediga dagar!

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit till frisören och klippt mig, helt underbart. Och det är ju så sjukt skönt att få håret tvättat hos frisören. Klipper mig på Aqua room i Falangallrian och har gjort det i tre år nu tror jag att det är och jag blir nöjd varje gång vare sig det är klippning eller färning. Så skönt att kunna känna så, innan jag gick dit hade jag frisörskräck. Men inget mer av den sorten!
Efter det gick jag hem och bakade bröd hela eftermiddagen. Det regnade ändå ut så det passade perfekt att göra det idag. Fast jag tycker att det är så fruktansvärt tråkigt att baka men jag älskar ju det brödet så ska jag få äta det måste jag baka.
Till kvällen kom Fia hit och käkade middag med dig, eller hon var mest sällskap fast hon åt lite också. Både jag och hon var tydligen sällskapssjuka idag så det var skoj att hon kom och gjorde mig sällskap i ett par timmar. Sedan vid nio tiden var det dags för en löprunda med Fia, Ida och Malin. Blev från tisken, ena sidan, sen upp i Norslund, in mot stan och sen hem. Väl hemma blev det mag, rygg och rumpövningar för min del.
Nu är jag nyduschad och ska strax lägga mig, läsa lite först och sen sova så att jag kommer upp lite i tid imorgon.