Follow your heart

Solig helg

Kategori:

Har haft en långledig helg och det var jäkligt skönt, speciellt när vädret var på topp.
Först i fredags så blev det lunch och shopping med Sandra. På em/kvällen hängde jag med Camilla, Frank och Pierre )en kompis till Camilla), då blev det lite häng på stan först följt utav kebabmiddag och Let's dance.
På lördagen var jag och Jenna upp till Sandra för lek med henne och William. Efter det åkte jag hem till farsan för grillning och middag.
Igår var jag och farsan till IKEA en sväng, farmor och Stig kom också dit och käkade lunch med oss och shoppade lite. Sen blev det middag hema hos Linnea och Björn och en del bus med Jenna :)
Senare på kvällen var jag upp till gymmet och körde ett pass, det var jääääävligt skönt!!! Har inte kunnat träna på nästan fyra veckor då jag först var till Paris och sen blev sjuk...
Förra veckan blev det flera promenader iaf, ville inte börja träna för snabbt efter att jag hade varit sjuk så promenader blev en bra start.
 
Annars då... Jo jag är trött på det mesta, mig själv, mina kläder, mina saker, typ hela mitt liv.
Egentligen kommer nog inte nya saker och kläder göra saken bättre men det känns skönt en stund iaf.
Så det har blivit en del nya träningskläder för att det ska kännas skojigare att träna, en del nya kläder (även fast det blev ganska mycket sånt nytt i Paris) och nya saker till lägenheten. Speciellt handdukar och badrumsmattor, dom jag har haft har jag ju haft i några år nu och det kändes som jag typ ville spy över dom även fast dom inte är så slitna eller så men ändå. Och igår när jag var på IKEA så sket jag i vad jag köpte och hur mycket det skulle blir att kosta, tänkte så att ville jag ha något så köper jag det oavsett vad det är.
Det här kommer ju inte ge någon längre tillfredsställelse men en stund är det skoj.