Follow your heart

Minnen

Kategori:

Någonting som ligger mig varmt om hjärtat är resan till Gran Canaria tillsammans med Sandra, Patrik och Emil för fem år sedan.
Det finns många roliga minnen från den veckan... Men en grej som jag hade glömt bort lite och kom på ikväll var en kväll då vi skulle ta en taxi till några klubbar. Alla var ganska fulla och småfnissiga åt det mesta  Sandra sätter sig fram ned chauffören. Gran Canaria är ju en spansk ö där man snackar spanska. Chauffören var inte så superbra på engelska, så när Sandra försökte snacka med honom så gick det mindre bra. Då börjar Sandra istället att snacka franska med honom. Hahahaha. Alltså jag kommer ihåg hur jäkla flummig hela situationen blev med henne snackandes någon kass franska, en chaufför som verkade väldigt obekväm och nog tyckte att hon var skitskum och så tre fyllon i baksätet som bara satt och skrattade. Till slut så gav hon upp sina försök att kommunicera med honom och det var nog bäst så, haha. 
Senare på natten när vi kom hem så la vi först Sandra i sängen inne på rummet och så sprang jag, Patrik och Emil runt på hotellet. När vi kommer tillbaka så står dörren öppen, det är blodspår på golvet in till rummet Sandra och Patrik sov i och Sandra var borta.... Patrik hittade på henne i lobbyn hos en hysterisk receptionist. Så här i efterhand  är det så jäkla kul, just då hade vi lite panik :P 
 
Kommentera inlägget här: