Follow your heart

BÄSTA!!!

Kategori: Allmänt

Lyssnar på Rony & Ragge hos Persika, dom är typ bäst!! Nyss va de tomten är full, "långkalson, lång kalson, vilket ävla larv" Fast nu är de köra fort som fan =) De är nice och Persika är nere och hämtar nicklas och emrik så ska domva me oss =) De va nicklas benz jag hände i rutan i, den är fin den =) jag går bra me fyllan =) Mer Ronny & Ra<gge!!!

Hemma hos Persika.

Kategori: Allmänt

Sitter nu hos Persika och dricker passoa, de är gott =) Fast Persika är inte här just nu, hon är och springer ute nånstans. Fick iaf god kalkon hos mamma me godaste såsen och potatis, sen till dessert min favorit Ris ala malta me hallon. Sjukt gott =) Känns som jag börjat bli lite full också. Hängde nyss genom en bilruta där Persika tryckte in mig haha. Jaja ska nog ta och bli full nu =D

Magasinet

Kategori: Allmänt

Ja de blev en trevlig kväll igår me god mat, revbensspjäll mmm =) Och bra paket =D Bäst va Björn!!! Idag har jag latat och lockat håret, ska snart sminka mig. Sen 5 ska jag hem till mamma och käka kalkon, så jävla gott. Ser bär de av hem till Jessie är en julfylla och därefter blir de magasinet. Tror att jag kommer tycka att de suger men jag kan ju försöka ha högre förväntningar än så. Kul att de händer nått annat iaf än att bara gå ut på krogen där mna jämt är ändå och som finns kvar. Lite positiv iaf =) Ja ja de blir nog bra. Imorn ska jag ner på stan på dagen, undrar hur jag kommer må? :S Sen till Michus 20 års fest till klockan 18, de blir nog skoj =) Smink nu, så ska jga ha min snygga klänning ikväll =)