Follow your heart

En eftermiddag med favoriten!

Kategori:

Imorse när jag gick till jobbet så bara rann det ur ögonen på mig hela vägen upp,
det gör alltid det när det är kallt eller/och blåser.
Så frågade två av mina kollegor vad jag hade gjort med ögonen sen när jag var på jobbet för dom var röda och svullna då....
Måste nog flytta till ett varmt land!
 
Fast då skulle jag ju inte kunna träffa Jenna :(
Hängde med henne igår iaf.
Hörde av mig till syrran på förmiddagen om vad dom skulle göra, så hon frågade om vi skulle ta en sväng på stan och om jag ville med till dagis först och hämta Jenna. Jenna hade tydligen tjatat om att hon ville träffa mig, aaaaw!
Världens sötaste tjej.
Sen kikade vi lite på stan, efter det gick Linnea och James (lillebror har äntligen fått ett namn) hem och Jenna följde med mig hem till mig. 
Så kikade vi på film, Lejonkungen så klart, alltid, käkade lite mellis och ritade.
Det var en mysig eftermiddag :)
 
På kvällen var jag på ett Zumba-pass och sen slappade jag bara med ett avsnitt av Game of thrones och paradise hotel innan jag la mig och läste lite innan jag skulle sova. 
 
 
 
 
 

Vädret

Kategori:

Alltså jag och väder är inte alltid vänner....
Kyla är ingenting jag gillar alls så vintern är min största fiende!
Våren gillar jag, om det är varmt och sol iaf och inte en evighetsvinter.
Sommaren är bäst med sol och värme, denna sommarens semester var helt underbar!
Hösten gillar jag också, även fast det blir lite kyligare då men det är ändå inte för kallt och regn akn jag tycka är mysigt den tiden på året.
Men är det någonting som jag verkligen avskyr så är det när det blåser, vilken årstid det än är. Okej, varma vindar på sommaren kan välla vara helt ok fast det är skönast om det är helt vindstilla. 
Det är bara jobbigt och imorse blåste det så kallt så att det kändes som att min hjärna frös till is utav vindarna och det gjorde fruktansvärt ont i öronen för att det blev så kallt. En mössa hade inte varit helt fel då men jag visste inte att det helt plötsligt skulle bli så kallt när det har varit väldigt varmt ändå hittills denna höst. 
Och jag ogillade den där blåsten ännu mer när jag efter 1,5 timme på jobbet kände något i håret som visade sig vara ett jäkla barr, snyggt....
 
 
 
 

Känner mig starkare och starkare!

Kategori:

Den här veckan har träningen blivit väldigt bra hittills :)
Ett grymt pass i måndags vilket resulterade i att jag fortfarande har lite träningsvärk, ett helt ok pass i tisdags, onsdags blev det vila, igår sprang jag i skogen och jag stannar inte för något (tror alltid att det finns björnar där som ska käka upp mig så jag vågar inte göra annat än att bara springa på) och idag blev det gymmet igen.
Får se hur helgen blir, imorgon kanske det bara blir en längra promenad och söndagen får vara öppen.
Men jag känner mig stark, inte stark som i verkligen stark men stark som i att min kropp mår bra :)