Follow your heart

Fy fan va jag är bra!!

Kategori: Allmänt

Och utsliten...
Jobbade 14,5 h i onsdags, 13,5 h i fredags och 17 timmar igår. Blev lite långa dagar.
Va i Orsa i onsdags och de sög för vi va ute och de blåste, regna och va svinkallt så jag frös så in i helvete och gick runt och skaka.
Fredagen blev mycket bättre uppe i Bollnäs, va ute då också och då va de ju jätte fint väder och varmt så de va skönt.
Sen igår satt jag inne i hela dagen, skulle jobba på invigningen av Sandvikens nya bandyarena. Åkte hem ifrån halv 9 på morgonen och kom hem 02.40 inatt. Fast jag gjorde inte direkt nå ansträngande, skulle se till att all personal fick kläder och skrev in sig och sen skrev ut sig och lämna tillbaka kläderna. Så jag satt mest, hjläpte att servera lite på kvällen, annars satt jag där vid mitt bord. Men de va ganska kul ändå för alla va så trevliga, här i Falun suger de att jobba me sånt för alla är jämt så sura och griniga. Fick en kompis också me röda ögonbryn, hon skulle nog matcha de rödfärgade håret och de va verkligen rött. Ja ja hon va trevlig iaf. Va en del söta killar där också, en som jobbade i baren som kom och satt me mig en stund där på slutet. Han va trevlig =) Och de va typ några vältränade killar som bytte t-shirt framför mig både när dom kom och när dom gick, de va nog dagens bästa ;)

Nu blir de frukost, sen ut i solen. Ser så sjukt varmt ut ute, Love it =)

De bästa i livet.

Kategori: Allmänt

I lördags kom Magnus (pappas kusin) me ett kort Kerstin (hans mamma) hade på sin man Hasse. På kortet har han endast på sig en hatt, så sitter han ute i solen helt naken och är alldeles brunbränd. Jag vet inte varför Magnus skulle hålla på och visa de där. Men de som va grejen va att jag vill också ha ett sånt kort på min man sen. Så kan man sitta där sen när man är gamla och skrynkliga och kolla på de och tänka på den goda tiden då man va unga, fräscha och kåta.

Jag tänkte på en grej här så va de så att om man inte har sex på ett tag då typ vänjer man sig vid de och bryr sig till slut inte nå. Men om man sen har sex då vill man bara ha mer, visst till slut vänjer man ju bort de också, men om de bara blir en gång suger de ju sen dagarna efter. Så antingen ska man alltid ha sex eller inge alls. Alltså inte alltid alltid men ofta! De här funkar inte...

Tillbaka från allt skönt...

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från Stockholm. De här varit så jävla skönt där.
Kom dit lördag eftermiddag typ för vi skulle på pappas mosters 70 års fest. Kanske låter trist men den som inte har varit där vet inget. Först lekta jag me Saga där på eftermiddagen, hon är 2 år och så sjukt underbar. De är en sån unge man själv vill ha om de blir så i framtiden. Ingen som håller på och skriker, gnäller eller grinar utan en som bara är glad, söt och underbar. Sen kom de massa folk, så blev de att dricka vin och ha trevligt me släkten =)

Igår va alla sega och man bara slappa hela dagen typ. Va in till Täby centrum en sväng me Karro, Kerstin och farmor och kika lite, synd bara att man äger 48 kr.
Idag har vi bara suttit och solat vid poolen och blivit stekta, så ville man bara bada men de va lite för kallt än men jag bada fötterna iaf =) De va sjukt skönt idag iaf!
Man ville bara stanna där för resten av sommaren och sitta vid poolen hela dagarna. Och man har inte behövt gö nånting och bara fått massa god mat varje dag. Va fan ska man gö här hemma? Jag måste säga åt farsan att fixa en pool åt mig som jag kan sitta vid varje dag.

Nu är jag ny duschad me ny rakade ben så ska jag smörja in dom så att dom blir alldeles lena, de är mest skönt!!