Follow your heart

Ibland blir det fel....

Kategori: Allmänt

Läste en text nyss på wikipedia, så kommer jag till meningen: He is à retired professional ice hockey goaltender. Fast jag läste: He is à retarded professional ice hockey goaltender.
Tyckte att det inte riktigt stämde med tanke på att jag vet att denna person ej är retarded...
Måste nog sluta läsa så snabbt och börja läsa mer noga ;)
Sen ska jag gifta mig med en teknisk kille för jag och teknik matchar inte riktigt och har aldrig gjort. Nu vill jag jag köpa en sladd mellan datorn och tvn. Spånk har hjälpt mig lite över sms och sagt två olika sladdar men det är en massa konstiga hål och står konstiga saker så jag fattar ändå ingenting.
När jag bodde hemma så var det så bra att pappa alltid gjorde det tekniska åt mig. Han brukade säga åt mig först att läsa instruktionerna. Då sa jag att jag redan hade läst dom men inte fattade ändå, fast jag öppnade aldrig ens en instruktionsbok/blad. Så gjorde han det åt mig, hihi.
När jag väl måste fixa nått så gör jag det som det ser ut att kunna funka och sen hoppas jag på det bästa. Har för lite tålamod för att läsa instruktioner :P
Ibland går det inte riktigt ihop, då blir jag förbannad (tålamodet) och slår lite och har mig sen funkar det ;)
Men jag ska välla klara av att fixa en sladd på egen hand ändå!!

Ibland kan det vara kul att jobba ;)

Kategori: Allmänt

Det bästa uppe på Lugnet är att man kan få se snygga killar emellanåt, sånt gillar jag!
Finns några som går förbi reception några gånger varje vecka som är snygga och som jag gillar att kolla på, hihi ;)
Men jag måste bli bättre på att tag i saker jag vill få gjorda, men det är svårt att få kontakt med en kille ut ifrån ingenting. Tips uppskattas! :)
Förutom att jag har fått se snygga killar på jobbet idag var det ganska trökigt, öppnade idag och det är så lite folk på dagarna. Roligare att jobba kvällarna då det är mer rörelse där uppe.
Var väldigt trött idag också så ville mest hem och sova hela tiden. Just därför jag gillar att jobba kväll mer också, slipper man gå upp tidigt.
Hade lite svårt att somna igår för jag låg och tänkte på en massa. Då brukar jag ringa någon och ventilera mig så somnar jag direkt sen, oftast brukar denna någon vara Spånk för han är alltid vaken sent och lite gör jag det så att han inte ska försvinna helt ifrån. Han är ändå en person som jag bryr mig om och tycker väldigt bra om och jag skulle inte vela tappa kontakten med han helt bara för att det inte blev som jag ville.
Aja, nog av det sentimentala....
Imorn är det en ny dag på jobbet och sen är det torsdagen kvar innan jag får vara ledig i 6 dagar :)
Så nu är det dags att sova så att jag förhoppningsvis är piggare imorn!

Bästa stället!!

Kategori: Allmänt

Jag har nog skaffat mig världens bästa lägenhet! Jag trivs så otroligt bra här och ännu mer just nu när jag har gjort det lite adventsfint :)
Jag skulle nästan kunna stänga in mig i min lägenhet och aldrig gå någon annanstans, förutom till ishallen då ;)
Min lägenhet och ishallar, då trivs jag som bäst!
Låg hemma i soffan halva dagen idag och kollade på Harry Potter, sen ringde Sandra och fråga ifall jag ville hänga med på stan. Så gjorde mig iordning och gick ner dit, var lite julmarknad där idag.
Senare kom Fia och mötte mig, så gick vi och käka en varsin god pizza innan hockeyn.
Upp till ishallen för match, Falu IF - Borlänge HF. Det gick inte riktigt som hoppats. Dom två första perioderna gick ingenting rätt för Falun. I sista perioden spela dom och sig och knappa in på Borlänge. Men tyvärr vann äckelborlänge, 5-6 slutade matchen.
Har ju aldrig tyckt om Borlänge som stad och deras hockeylag är det vidrigaste jag vet, jag vet inte om det finns något positivt med Borlänge. Okej, peace & love. Men annars tror jag inte det!
Det som märks mest på deras lag att dom är från Borlänge är deras fula, vidriga spel. Har aldrig sett dom spela en sjyst match och jag kommer antagligen aldrig att få göra det heller. Jag tycker att dom aldrig förtjänar att vinna!!
Nu ska jag sova, Godnatt!