Follow your heart

Spyr!

Kategori: Allmänt

Jag blir äcklad av tanken på att vara med andra killar,
jag förstår inte hur jag förut har kunnat vara med olika killar som jag inte ens känt. USCH!
Just nu mår jag illa av att bara tänka på sånt.
Sen blir jag äcklad av att han är med andra, jag klarar inte ens av tanken. Jag får panik inom mig, mår illa och får en jätte klump i magen. Fast vad fan vet jag, det kanske inte är flera. Det kanske bara är en och det ger mig en ännu större klump i magen.
Jag vill fan aldrig mer gilla någon, det är så jävla ovärt det när man blir att känna så här varje gång man gillar någon!

Relativt lugn helg

Kategori: Allmänt

Har varit ledig fredag - söndag, men det mest störande är att jag inte har kunnat sova någon morgon. Har vaknat tidigt varje dag. Sen idag när jag var tvungen att vakna tidigt fick jag knappt upp ögonen och är jätte trött nu, hmm...
I fredags var jag och Jessica till IKEA och handlade det sista till lägenheten så nu är det fint. Skruvade möbler hela fredagskvällen, ganska trökigt. Speciellt att få ihop matbordet. Det var typ i hundra delar och det var tusen skruvar och mojänger till. Det tog två timmar att få ihop men det blev bra när det var klart så.
I lördags hade jag storstädningen på dagen, eftersom jag vaknade tidigt hade jag tid för sånt. Sen åkte jag med Jessica till Borlänge, vi drack vin hemma hos en kompis till henne där. Sen var det meningen att vi skulle ut på krogen där men det blev aldrig så. Vi käkade en pizza, sen gick vin hem till henne och sov vid typ ett.
Igår mådde jag bra då, så det var skönt och på eftermiddagen var jag med flera hem till morsan och käkade.
Denna vecka jobbar jag bara idag och imorn, sen blir det skojigheter resten av veckan :)

Vad har hänt?

Kategori: Allmänt

Förut kunde jag knappt få upp ögonen när alarmet ringde.
Nu vaknar jag långt innan alarmet ringer.
Igår hade jag det på 9.30 men vaknade 8 och kunde inte somna om, idag hade jag det på 9 men vaknade 7 och kunde inte somna om. Visst idag gör det ju inget, då kan jag sova tidigt ikväll men tänk om jag vaknar tidigt imorn också så ska jag ut på kvällen. Jag kommer ju aldrig orka då, kommer vela gå hem vid tolv och sova typ....
Och när jag flyttade in här så är det ett hus berdvid som höll på med nått i trädgården. Först var det bara en fyrkant och en massa jord. Jag trodde att dom skulle bygga en pool men andra sa att det kanske var en altan. Nu när jag gick upp så såg man vad det kommer bli, en pool. Fan vad jag hatar dom jävlarna och jag kommer hata dom ännu mer riktigt varma dagar. Kommer vela gå dit och tjuvbada sen...

Idag blir det IKEA med Jessica :) Hon var även med mig på ridningen igår som gick bra, ganska i alla fall. Allt bir bättre hela tiden så.
Nu blir det frukost och Beverly Hills 90210.