Follow your heart

Bra dagar :)

Kategori: Allmänt

Nu har det blivit sommar några dagar vilket har varit väldigt skönt.
Blev sol och bad först i torsdags med Linnea, Björn och Jenna.
Fredagen bestod utav shopping, sol, bad, middag, lite vin och en sväng på Rådis. Allt med sällskap utav Fia.

Lördagen var jag, Fia och Tommy till Leksands sommarland. Hade aldrig varit där tidigare så jag visste inte riktigt vad jag hade att förvänta mig. Åkattraktionerna var välla inte dom största och "läskigaste" som jag är van vid, detta var nog mer för dom mindre egentligen men vi åkte och hade skoj ändå. Vattenlandet var bra i alla fall och skojigt. Enda negativa var att det var mulet hela dagen och vattnet var inte det varmaste så man blev rätt nerkyld efter ett tag men det var välla bara en liten pruttgrej av det hela så.
Utgång sedan på kvällen.

Igår vaknade jag rätt bakis, Sandra hade inget för sig så hon och jag körde en lyx-bakis-dag. Fast det var bara jag som var bakis. Blev först att käka min favvorätt på kina. Sen sol i en park. En stund senare åkte vi ut till hennes svärmor och bada i poolen där, härligt. På kvällen käkade vi middag på O'learys och så blev det min favvorätt även där, bacon and blues burger. Blue cheese såsen där är ju att dö för!

Idag har jag hängt med Camilla ute på Roxnäs första halva utav dagen. Sedan drog vi till Borlänge och Jessica för att lägga och på en strand bort mot Säter nästan. Så blev det lite bad då också. Vattnet är ju inte direkt varmt men när jag väl bestämde för att bada så var det bara så och så blev det och väl i var det ju skönt.

Skönt att ha fått några fina dagar denna sommar och semester. Har en vecka kvar på min semester och imorgon till lördag kommer jag vara på Gullholmen, vädret där ser inte så jätte lovande ut dessa dagar men jag hoppas att det ändrar på sig.
När jag börjar jobba sen igen så kommer jag att jobba rätt mycket dom första veckorna så då gör det ingenting om vädret är kasst. Faktiskt så kan det få bli höst nu så att man kan få kolla på hockey igen, fast det var vi ju göra redan om några veckor egentligen. Men sen i Oktober är en resa till Rhodos inbokad så för det längtar jag till hösten än mer :)

Händer inte så mycket!

Kategori: Allmänt

Den senaste veckan har jag inte gjort så mycket annat än att ha tränat och legat på soffan och kollat på film, lika som jag gjorde min första semestervecka.
Jag visste att denna semestern skulle bli helt värdelös och vädret gör ju en inte så positivare direkt. Kommande veckan bli förhoppningsvis roligare, har några grejer inplanerade faktiskt så det ser jag fram emot.
Fast jag har änåd gjort lite annat denna veckan.
I onsdags kom Maja, Tindra och Nellie till stan så jag hängde med dom under dagen, Camilla kom och hängde lite på slutet också.
Sen igår var det dop för Nellie i Rällsjön, så jag var där i 4 timmar på eftermiddagen. Det var trevligt och sol också, fast temperaturen var ändå inte den behagligaste.
Innan dopet var jag faktiskt och sola och bada ett par timmar uppe på Lugnet, inte för att det heller var det skönaste men första gången denna semestern och sommaren också egentligen. Förutom när det var fint en vecka i maj.
Var uppe en sväng idag också innan molnen tog över. Tror att jag har fått lite färg, pyttelite.
Jag har nog aldrig varit så här blek en sommar någonsin innan.
Annars så är jag ganska arg på en grej jag fick veta igår om en person. Hans beteende är verkligen inte ok någonstans. Det har han även fått veta idag, helt sjukt!
Snart blir det film igen, Batman begins.
Får se om jag orkar hålla mig vaken hela, somnar nästan redan...

beautiful words

Kategori: Allmänt