Follow your heart

Överskottsenergi

Kategori: Allmänt

Har sovit lite lite senaste veckan, men jag har ändå varit pigg på dagarna och hållt igång med träning och jobb.
Igår fick jag lov att ta en sömntablett så att jag kunde somna tidigt och slippa vakna en massa under natten. För trots att jag har varit pigg på dagarna så vet jag att det kan slå tillbaka helt plötsligt. Var lite dåsig tidigare idag men nu är jag jätte pigg och rastlös.
Ska snart ta mig in på gymmet och springa av mig en massa så att jag förhoppningsvis kan somna ikväll utan tablett.
Jag undrar varför jag är så här plötsligt. Kanske kan bero på vädret fast jag märker knappt något av det eftersom jag bara är inne på jobbet hela dagarna. Har absolut ingen lust att jobba när det är så fint och varmt ute. Jobbar imorgon också men sen så är jag ledig i tre dagar och då ska jag vara ute en massa för det ska fortsätta vara varmt och fint, mmm vårkänslor :)

Vem behöver sömn egentligen

Kategori: Allmänt

Har nu försökt att somna i tre timmar, utan nå vidare resultat.
Jag har varit full med energi i över en vecka nu och är väldigt rastlös och sprallig i hela kroppen mest hela tiden. Så det kanske är därför jag inte kan somna heller. Jag är väldigt trött men kan bara inte somna.
Sånna här stunder skulle det vara perfekt att ha någon att smsflirta med. Håller man sig sysselsatt i alla fall. Det var länge sen jag hade någon att göra det med nu. Egentligen är det roligare än det som kan komma sen.
Jag kan ofta vara extremt oseriös, men på senare tid har jag blivit mer "vuxen" av mig. Fast nu har jag känt mig lite mer oseriös igen. Fast det får inte bli för oseriöst heller, inte till den punkten jag gör grejer som jag sen ångrar. Det är det slut med.
Nej nu måste jag somna, klockan ringer om fyra timmar ungefär...

Vad tänkte jag med?

Kategori: Allmänt

Diskuterade nyss med Fia om att dissa och bli dissad.
Så tänkte jag på vad för några jag har dissat och kom fram till att dom jag har dissat har typ varit dumma i huvudet, på riktigt.
Den ena värre än den andra verkligen.
Jag förstår inte så här i efterhand hur jag har kunnat vara med vissa jag har varit med.
Jävla töntar!!
Den värsta var ju den som jag berättade om för Fia.
För det första tyckte han att jag var tjock när jag vägde 52 kg. En gång berättade jag för honom att jag hade dansat i 10 år men inte gjorde det längre, då sa han att om jag hade fortsatt att dansa hade jag haft en perfekt kropp nu. Jag vägde fortfarande 52 kg.
Jag fick inte ha vilka kläder jag ville, fast det hade jag ju ändå så klart.
När jag första gången sa att jag gillade honom, som även blev den sista gången jag sa det, sa han: Jag vet! Och sen vände han sig om och gjorde något annat.
Han gillade inga av mina kompisar fast han kände ingen av dom, så satt han hela tiden och snacka skit om dom.
Sen tyckte inte hans kompisar om mig för dom tyckte att han var med mig för mycket, vilket dom sa till mig också. Jag träffade honom kanske 2-3 gånger i veckan. Resten var han antingen med dom eller så satt han hemma och plugga.
Han blev jämt sur på mig också, typ om vi gillade olika saker (musik, mat etc..) kunde han bli sur för att jag inte gillade lika som han och vägrade prata med mig.
Han sa en massa mer också, men det mesta har jag försträngt.
Men det sista han gjorde innan jag dissade han var att hångla med en annan ute på krogen när jag också var ute och han visste att jag var där. Min kompis jag var där med då såg det också.
Sen när jag snackade med honom om det sa han att det hade han aldrig gjort, fast han hade ju gjort det. Men jag ville inte träffa han något mer ändå och då började han grina och sa att han var jätte kär i mig.
Vem fan beter sig som han gjorde mot någon man är kär i.
Tönt!
Rätt åt han att jag dissade honom och låg med en annan som hämnd innan jag dissade honom, fast det sa jag aldrig till honom. Men för mig var det en vinst och att jag fick dissa honom sen som fick honom att grina var ju bara grädde på moset. hehe!