Follow your heart

Invigning

Kategori:

Igår var jag på invigningen utav skid-VM tillsammans med två kollegor,
Maria och Jörgen, och Marias dotter Elvira. 
Jag tycker att den var bra, kul att det mest var artister från Dalarna med. 
Det blev lite segt under talen, dom tog ju alla samtidigt. Men kungens tal var kul iaf, det kändes som att han skojade till det lite och han var sist ut så man kände ju först ååh nej inte en till seg talare men så blev det inte. Jag gillar kungen, han verkar vara en kul typ! 
Jag älskar Miss Li så det var kul att se henne igen, har inte sett henne live på några år nu. 
Vi hamnade även bland några skojiga norrmän, dom gjorde nog allas kväll igår :) Falun2015

Kategori:

Imorgon är första tävlingsdagen för skid-VM men för mig började allt lite redan igår. I söndags stängde Lugnet för allmänheten och nu kommer bars ackrediterade in. I sporthallen får endast  ackrediterade komma in under hela VM och det är ju där jag håller till. Så jag får träffa de volontärer som är ackrediterade in hit, media och dom aktiva. Lite skoj att se annat folk än dom vanliga stammisgymmarna, gubbarna som kommer och relaxar samma tid, samma dag varje vecka och tanterna som ska vara med på vattengympan, etc. Även fast dom också är trevliga så är det ju skönt med lite variation. 
Just nu har det varit ganska lugnt, det mesta mediafolket kommer idag så det kanske rullar igång på riktigt under dagen nu :) 

VM-redo! En dag på sjön

Kategori:

Trots att jag var ut igår och var lite bakis när jag vaknade imorse så tog jag mig upp och åkte med ut till Hosjö och Sandlandet för en dag på Runn med korvgrillning och fyrhjulingsåkning :)