Follow your heart

Älskar lediga dagar!

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit till frisören och klippt mig, helt underbart. Och det är ju så sjukt skönt att få håret tvättat hos frisören. Klipper mig på Aqua room i Falangallrian och har gjort det i tre år nu tror jag att det är och jag blir nöjd varje gång vare sig det är klippning eller färning. Så skönt att kunna känna så, innan jag gick dit hade jag frisörskräck. Men inget mer av den sorten!
Efter det gick jag hem och bakade bröd hela eftermiddagen. Det regnade ändå ut så det passade perfekt att göra det idag. Fast jag tycker att det är så fruktansvärt tråkigt att baka men jag älskar ju det brödet så ska jag få äta det måste jag baka.
Till kvällen kom Fia hit och käkade middag med dig, eller hon var mest sällskap fast hon åt lite också. Både jag och hon var tydligen sällskapssjuka idag så det var skoj att hon kom och gjorde mig sällskap i ett par timmar. Sedan vid nio tiden var det dags för en löprunda med Fia, Ida och Malin. Blev från tisken, ena sidan, sen upp i Norslund, in mot stan och sen hem. Väl hemma blev det mag, rygg och rumpövningar för min del.
Nu är jag nyduschad och ska strax lägga mig, läsa lite först och sen sova så att jag kommer upp lite i tid imorgon.

Härlig dag :)

Kategori: Allmänt

Idag blev det nästan en heldag med Sandra. Först lite shopping och lunch på Hammars, riktigt gott!
På eftermiddagen blev det storhandling av mat och sen hem och städa. Till kvällen gjorde jag mig iordning för en kväll med Sandra på O'learys. Blev två glas vin och en jäkla massa snack om gamla roliga minnen och skratt på det. Underbart!
Var där i förra veckan också med Camilla och käkade middag och drack vin och det var lika trevligt då. Och båda gångerna har det visats hockey där, kanon!!
Nu ska jag strax gå och lägga mig så att jag är pigg imorgon. Fast som vanligt när jag ar druckit minsta lilla alkohol blir jag så myssugen, men jag får välla mysa med mig själv då. Snart ska jag mysa igen, det har jag bestämt! :)

Friska tag!

Kategori: Allmänt

Det är så skönt att ha lediga helger och bara ta det lugnt hela helgen, ingen alkohol och ränna på krogen. Istället har det blivit långa promenader både lördag och söndag och det har ju varit jätte härligt väder så det har varit kanon skönt att vara ute då. På lördagen var jag barnvakt åt Jenna ett par timmar så då var hon och jag ute och gick, eller hon satt bara i vagnen så det blev lite extra träning för mig med den. Igår gick jag däremot själv i ungefär 2 timmar, otroligt skönt. Träffade på André och hans tjej på vägen också, det är så kul att se andra kära, man blir glad av det.
Idag blir det jobb men dagen kommer nog gå fort för jag ska ta ut en friskvårdstimme, vi får ta ut en sån per vecka. Så då blir det träning idag. Kommer antagligen bara springa. Vill kunna köra igång med styrkan igen, min arm känns väldigt bra nu men det gjorde den i förra veckan också och då körde jag lättare styrka och efter det började det göra ont igen. Så det är bättre att ta det lite lugnt längre istället för att få ont igen och igen och igen.
Plus att IBF's herrar har match ikväll och då brukar tiden flyta på bra och så får jag sällskap ikväll då också utav Martin och Hanna. Jag tycker inte att det är så kul att vara själv, vill ju ha någon att snacka med.
Sen jobbar jag inte igen förän på fredag, så det ska bli jätte skönt med massa ledigt denna vecka. Ska passa på att träffa Jessica har jag tängt och Sandra. Sen är det inte så mycket mer planerat förän till helgen då syrran fyller år och ska ha fest på lördag. Träning ska också hinnas med!
Detta kan nog bli en bra vecka :)