Follow your heart

Massa mys

Kategori: Allmänt

Halv nio imorse kom Jenna hem till mig :)
Linnea skulle göra något på körskolan så då blev jag barnvakt i några timmar.
Först gick vi och la oss en stund igen och sov, blev sedan väckt av Jenna som redan hade vaknat och låg och slog mig i ryggen. Hon tyckte väll jag var tråkig då.
Sedan blev det matning och titta på massa barnprogram, Pingu, Byggare Bob och liknande.
Vid tolv tiden gick vi ner på stan för att möta Linnea och äta lunch, lite shopping och sen hem igen för att agera frisör åt Linnea och ännu mer mys med Jenna.
När dom sen åkte hem vid fem så var jag helt slut och skulle ha kunnat somna.
Det är mysigt men jag skulle inte orka en bebis på heltid än på några år.
Tur att jag har vänner och en syster med bebisar som man kan låna och mysa med ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/769716/images/2012/pic_187156060.jpg" class="image">

Hey, you beautiful country!

Kategori: Allmänt

Messade med Sofie tidigare idag om att vi skulle flytta till Canada och gifta oss med en varsin kanadensare. Det skulle vara skoj, men så kom jag att tänka på vintrarna där och skrev det till henne att det kan bli -50 där borta. Trodde själv att jag överdrev det hela men så var jag tvungen att kolla upp det och enligt Wikipedia kan der bli -50 grader där på riktigt. Hur överlever man något sådant?
Jag ville börja grina imorse när jag gick till jobbet och då var det bara -10.
Annars är ju Canada otroligt vackert,
i alla fall det lilla jag har sett i verkligheten och på bilder.
Hittade ju till och med världens snygging där som jobbade i den kanadensiska tullen ;)

En underbar dag


Turistas!


Hej HillBilly ;)
Hockeysöndag, I love!

Kategori: Allmänt

Sov ganska länge idag, fast sen hade jag ingen lust att gå upp för sängen var så skön så jag låg kvar i två timmar och myste.
När jag till slut gick upp käkade jag ett par mackor och gjorde mig sedan iordning för dagen.
Först på schemat stod pizza med Fia fast det blev kebab för båda samtidigt som det kollades på Vem vet mest? Bra med lite allmänbildning!
Efter maten började vi vandra upp mot Lugnet men halvvägs så kommer Sofie och Sarah körandes så då fick vi åka med dom resten. Det var skönt för den där jäkla backen är så dryg och jag går den ändå nästan varje dag så.
Väl uppe på Lugnet så var det självklart dags för hockey. Idag hade FIF Nyköping på besök. Förväntade oss mer av Nyköping men dom imponera inte så mycket. Tyckte då att Falun var bättre faktiskt när dom var bra. Första perren var dom bra. Andra mindre bra men Nyköping gjorde inga under då heller så. I tredje var Nyköping lite bättre men sista minutrarna tyckte jag att Falun kom tillbaka och blev dom bättre. Tyvärr vann Nyköping ändå. 2-3 blev slutresultatet. Och jag kom nu på att domaren var bra idag, jag var inte arg på han någonting idag. Sen så kan jag ju hålla med kommentatorerna från JVM (tror att det var Chris Härenstam och Micke Renberg som snackade en del om detta då), att domarna borde släppa en del icing. Om spelarna t ex. jagar pucken och är den nära typ, då känns avblåsningarna så onödiga. Men men.
Sen hade jag, Fia och Emelie lite söndagsnöje genom att smida onda planer för vissa Borlängespelare. Falun har dom hemma på torsdag. Det var skojigt!
När jag kom hem kikade jag bara på tv och slappa och nu har jag försökt sova en tag men som vanligt när jag ska upp tidigt kan jag inte sova...
Men måste ta och försöka igen nu, Godnatt!