Follow your heart

En kul grej

Kategori:

Fia och jag har pratat flera gånger om detta med puffar på facebook, hon håller på med dom men jag har aldrig förstått grejen med dom.
I alla fall så fick jag en puff av en kille för några dagar sen.
Hade inte en aning om vem han, gick in på hans profil och kikade lite iaf. Han hade två bilder på sig, både med uppknäppt skjorta samtidigt som han spännder magmusklerna. haha. Sen kollade jag vad han var vän med för personer. Bara tjejer, det fanns inte en enda kille. haha. Kollade in kanske tio tjejers profiler, alla från olika städer från helt olika delar av landet. haha.
Alltså jag vet ju inte om han är den på bilder eller om det bara är något psyko.
Men det kändes så löjligt. Och alla dom där tjejerna sen som accepterar hans vänförfrågan fast dom antagligen inte har en aning om vem han är. Aja, det är välla upp till dom men rätt löjligt det också.
Dom där puffarna kanske handlar om uppmärksamhet bara, vad vet jag...

Vad som kunde ha varit...

Kategori:

Dom senaste veckorna har jag kommit att tänka på en del minnen som jag hade glömt men som ändå är rätt speciella.
Och det har i sin tur gjort att jag har tänkt på andra minnen som också är speciella för mig.
Så undrar jag vad det är som gör att vissa grejer vill man inte ens komma ihåg, fast man kanske gillade det då, medans andra grejer, som kanske inte var lika mycket, vill man aldrig glömma....
Det kan vara bara en kväll som sätter starka spår eller en längre period som man aldrig ville att den skulle ta slut.
Tänker speciellt på en period för några år sen, som kan vara den bästa i hela mitt liv. Synd att det sen gick som det gick...
Sen finns det personer som man glömmer och inte ens skulle vela komma ihåg, medans andra kan man inte glömma och dom sitter helt fast inom en.
Något annat jag också har tänkt på är det att jag ibland har försummat personer som jag kanske borde ha gett en bättre chans, fast ibland har bara timingen varit helt kass tyvärr.
Visst, man kan inte vrida tillbaka tiden eller få något ogjort men jag kan ändå inte låta bli att tänka på vad som kunde ha blivit eller så.
Det finns så mycket jag vill få ogjort eller vill göra annorlunda, egentligen, men det enda jag kan göra är att tänka på hur jag ska göra nu och hur jag ska göra det på bästa sätt och vara den bästa jag kan vara.
Jag vet inte varför jag har börjat tänkt så mycket på detta just nu men så är det iaf, fast det är inget jag mår dåligt av eller så. Men det finns välla bara vissa saker man önskar hade blivit annorlunda.
 
 
Tror du att du och jag kommer att ses igen?
Tror du att du och jag kommer att minnas den kvällen?
Tror du att du och  jag kommer att drömma oss tillbaka?
Tror du att vi kommer leva lyckliga i  alla våra dar'?
Även om vi aldrig mer ses.

En av sommarens bästa dagar

Kategori:

När man sitter här nu i vintertider och är trött och fryser kan jag inte låta bli att tänka tillbaka till i somras.
Inte för att det hände så där jätte mycket denna sommaren men det fanns vissa dagar som var världsbäst!
En av dom var så klart min fasters 30års-fest.
Hela dagen var perfekt!
Släkten, lite annat folk, underbart väder, god mat, brännboll, dans och en massa alkohol.
Dagen efter var jag mer sliten än någonsin innan. Från att jag vaknade den morgonen, söndagen då, tills att jag vaknade nästa morgon, måndag, så hade jag kanske varit vaken 6 timmar sammanlagt, på ett dygn :P
Och hela kroppen värkte, när vi kom hem till Falun kom jag knappt ur bilen. Det var tur att farsan var där så att jag kunde åka med honom hem, annars skulle jag ha först ha fått lov att åka pendeln in till station, åka tåg till Falun och sen gå från station hem. Det hade då varit det jobbigaste jag hade behövt gjort i hela mitt liv.
Men det var absolut värt det :)
 
Faster :)