Follow your heart

Härliga kompisar

Kategori: Allmänt

Va me Helen igår, Jäääj =) De va ett tag sen. Käka lite först, sen film time. Till kvällen åkte vi till hbo och spela fotboll me andra muppar, de va kul =) Älska fotboll!
Sen åkte jag och Helen hem till mig igen och då kommer en granne och knackar på. Hahahahaha, jag ville bara skratta ihjäl mig. Helen och Jessie vet hur sjukt de är. hahahahahahahahahaha.
Sen blev de en till film och popcorn.
När filmen är slut säger Helen nått om de är skönt att va me mig för jag tror inte att hon är psykiskt störd. Så sa jag att de är nog alla andra som är de. Eller de kanske va hon och jag som är de och alla andra normala :P Haha nej men va fan bara för andra jämt måste va muppiga och snacka om saker dom inte fattar nått om eller fan allt.
Jag tror flera av mina kompisar är väldigt speciella fast på ett bra sätt för mig, dom har inte en pinne uppkörd i röven.
Till exempel Camilla; Jag kommer ihåg första gången jag träffa henne, först undra jag va de va för människa egentligen men sen tyckte jag hon va hur skön som helst. Hon är extremt speciell men de är för hur hon är som jag gillar henne.
Gillar man någon och trivs me personen spelar ingenting annat någon roll.

Måste alla va så korkade?

Kategori: Allmänt

Jag blir så irriterad! Nyss kom de in någon gubbe och ville ha en campingplats utan el och fråga hur mcyket de kosta, de va Jossan som prata me han, så hon sa 180 kr och typ kolla på mig så att de verkligen av så. Och de va de och då trodde han att vi skämtade och nästan blev arg. För i Tyskland hade kostat typ 70 kr. Aa men grejen är den att nu är vi inte i Tyskland, IDIOT!!!! Sen åkte han haha.
Jobbar till halv 11 idag också som jag gjort både igår och i måndags, helt ok förutom att sista bussen hem går 10 i 11 från stan och jag måste gå från Lugnet ner. I fredags missa jag den och i måndags, igår kom pappa och hämta mig direkt och jag hoppas han gör de idag också. Undrar om man får sno en segway annars och åka hem me? :P Nej men de skulle va kul. Jag vill bara ut och åka nu.
Fast mest vill jag sluta och komma hem och få sova. Är så sjukt trött.
Undrar va de blir till helgen? Är så sugen på att gö nått....

Helen är min hjälte!!

Kategori: Allmänt

Hade typ världens mest värdelösa dag igår. Allt sög. Och de värsta va när de kom in en gubbe på campingen och de enda han sa va ett namn så fråga jag ifall de va nått bokat. Ja en stuga sa han sen stod han och rabbla upp massa andra namn som bokningen kanske  kunde stå på. Men jag hittade inte på de första namnet de stod på och fråga va de kunde va för annat namn och om han verkligen hade bokat. Då blir han skit sur och säger har du nått problem? Du har välla 2 friska öron att lyssna me!? Jag sa att jag skulle hälsa på en som bor här.
Jag ville bara slita huvudet av han. Så va de massa annat pissigt.
Så sen när jag stängde halv 11 och gick här ifrån börja jag nästan grina men då får jag ett sms av Helen där hon skrev att vi åker utomlands när skolorna börjar och att jag ska me för hon ville verkligen åka iväg och skulle hitta en vettig människa (de är jag) som kunde åka me =) Gissa om jag blev glad?! Oooh yeah =)
Längta längta längta!!!