Follow your heart

Midsommarhelgen

Kategori:

På midsommarafton åkte jag med Tam och några utav hans kompisar till  hans familj i Grycksbo, Tam fyllde år så det blev att fira han där ute med grillning och tårta. Drog även med honom på majstångsresning nere på byn då han aldrig har varit på något sådant tidigare, katastrof! Så det var absolut dags ;)
Senare åkte vi hem till Tam inne i stan för lite fest fast jag var inte riktigt på humör så det blev en tidig kväll för mig, vilket var skönt efter att jag har jobbat ganska mycket dom senaste veckorna....
 
 
 
 
 
 
På lördagen så hängde jag med Camilla och Magnus hela dagen. Vi var först ut till Svärdsjö och kollade på Kyrkbåtsrodd, sen hem till Camillas mamma där vi blev bjudna på mat. Svängde förbi Jullan en sväng innan vi for in till stan igen. Blev en middag på McDonalds innan vi åkte hem till dom och hade Tequila race hela kvällen, eller jag och Magnus hade. Åkte sen ut till Mannes Loge på natten, fast vi kom lite sent så det blev inte så länge där och på vägen hem var jag tydligen ganska full...
 
 
 
 
 
 
 
Igår märktes det att jag hade druckit Tequila en hel kväll, uuuuh!
Låg i sängen till nästan fem på eftermiddagen men då fick jag först lov att tvätta lite och på kvällen blev jag bjuden på grillat av Camilla och Magnus :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Allt blir lite bättre på sommaren ;)

Kategori:

Ok så den här sommaren har börjat med megamycket jobb.
Fast jag har hunnit med lite skoj också :)
Men jag har ju mer att se fram emot....
Först midsommar till helgen, har inte något riktigt planerat men midsommar är alltid midsommar och något kommer det blir i alla fall.
Lite jobb sen igen innan en till ledig helg, efter att ha jobbat fyra helger i rad kommer det nu bli otroligt skönt med tre lediga heller ;), och till den helgen blir det nog utgång med Jessica.
Några dagars jobb innan jag drar ner till Stockholm och då har jag även planerat åt Fia så hon får också lov att åka med ner. Så det blir en dag på stan först med henne där nere innan hon får åka ut till Tommy och jag drar till Faster och jag längtar så mycket, älskar Stockholm! :)
Lite jobb och även helgsjobb den veckan, men sen jäklar blir det FYRA veckors semester, jiiihaaa!
Har tänkt att åka ner till Maja en sväng då nere i Oskarshamn och sen ut till Västkusten, så det är det jag har planerat hittills på min semester och resten blir nog hemma för lite lugn.
Sen tänkte jag som så att jag kommer ta en till vecka i typ september för en tripp till Turkiet med Fia, iiiiiiiih!!! :D
Det här blir nog bra det :)
 
En suddig midsommardag i Orsa för tre år sen med bästa Camilla :)
 
Mmmmmm, sommarkvällar!
 
Mys i Furuvik för några år sen med Persika och syrran :)
 
 
 

Förändringar

Kategori:

Kikade nyss in Facebook och såg en person som hade skrivit något,
mindes då tillbaka på lite grejer.
Alltså ibland när man tänker tillbaka på vissa saker eller ser vissa personer så kan det kännas som en annan livstid.
Även fast det kanske inte var så jättelänge sen så känns det som en evighet sen. 
Jag vet ju att det suger när man typ inte får som man vill och personer försvinner ur sitt liv eller kanske aldrig riktigt är där. 
Fast nu när jag tänker på vissa personer som har försvunnit så gör det absolut ingenting, visst det är välla för att man inte känner som man gjorde då men är det inte menat så är det inte menat!
Jag vet ju att man förändras hela tiden och att jag förändras, jag vet att jag har förändrats mycket bara det senaste halvåret-året. Tänker helt annorlunda nu än jag gjorde förut under några år innan. 
Sen vet jag att det finns dom som säger att jag har förändrats mycket också.
Jag vill aldrig någonsin vara som jag var för typ två år sen igen, usch!
Nu känns det bra och tryggt, så det är kanske därför jag kan se saker som har varit som något för länge sedan nu. 
För det var nästan en annan livstid, eller i alla fall i ett helt annat skede i mitt liv och jag kanske behövde en dålig period för att komma till en bra.... 
 
Det här blev lite flummigt, det lät mycket bättre i mitt huvud innan eller inte lika konstigt, haha! 
Men jag menar något väldigt bra med det i alla fall :)