Follow your heart

Sängen är så skön!

Kategori:

Hur ska man kunna ta sig upp för att gå och jobba när sängen känns som himmelriket? 
Ställe alltid alarmet minst en halvtimme tidigare än jag behöver gå upp bara för att ligga och mysa lite i sängen, så himla skönt men det gör det nog bara svårare att verkligen ta sig upp sen. 
Just idag är en sådan dag som jag hade kunnat spendera i sängen hela dagen. 
Och man blir ju inte mer pepp på att ta sig när man vet vad det är för skitväder ute plus att det kommer vara snorhalt. Så egentligen skulle det vara bäst att stanna i sängen för att undvika halkolyckor ;) 
Nåväl, jobbar bara idag och imorgon också sen är jag ledig i helgen och kan ligga kvar i sängen och mysa hur länge jag vill :) Turkiet

Kategori:

I maj åker vi utomlands och det blir till Turkiet, Alanya.
Det blir fjärde gången för mig där och något av det bästa jag vet när man kommer dit är att första dagen gå på Hamam och först bli skrubbad över hela kroppen och sen få massage. Det ser jag mest fram emot :)
Hotellet ser jättebra ut, har flera olika pooler, det finns gym och tennisbana, det ligger alldeles intill stranden och så har vi all inclusive så att man inte behöver tänka på sånt. Då jag åker med la familja plus några andra som har barn så känns det enklast med all inclusive. 
Det ligger lite utanför Alanya, så det kanske är lite lugnare än om man bor mitt i smeten med alla dryga försäljare och inkastare. Men det går gratis bussar in till centrum 2 ggr per dag ifall man tröttnar på sol och bad någon dag och kanske vill shoppa loss lite.
Känns långt till maj just nu men jag hoppas att det går fort :)
 
 
Hoteller vi kommer att bo på

Bra böcker

Kategori:

Älskade boken som Fia tyckte var bra och den var absolut inte läskig, Jääj. 
Underbara helvete heter den och var en kärlekshistoria.
Fast nu har jag läst Stalker som gjorde mig rädd för att vara ensam och så Underbara helvete som fick mig att känna mig ensam bara. 
Så nu blir det något helt annat, nämligen Fantasy :) 
Började lite med Fantastic beasts and where to find them igårkväll, vilken är en faktabok om olika varelser i trollkarlsvärlden (Harry Potter) och hur man ska bete sig omkring dom ungefär. 
Den kommer nog bli en utmaning på grund av att den är på engelska och då jag har läst tre av Harry Potter-böckerna även på engelska så vet jag att det kan vara en del skumma ord med. Fast det ska bli kul att försöka sig på ändå, Harry Potter-böckerna hade jag redan läst på svenska innan så jag visste ju ändå vad allt handlade om men denna har jag inte läst på svenska.  
Efter den blir det nog först Hobbiten följd utav Sagan om ringen-böckerna. 
Känner att jag har en del spännande läsning framför mig nu :)