Follow your heart

På börjat...

Kategori: Allmänt

Igår var jag och Jessica till IKEA och köpte lite fina grejer :)
Sedan åkte vi in till Gävle och snurra runt, jag ville bara till havet men det var inte så lätt att hitta när man inte visste åt vilket håll vi skulle och jag har aldrig kört inne i Gävle förut. Men vi hittade till slut, när vi åkte in på nått industriområde :P Det kändes så typiskt hon och jag.
Sen var jag med henne till Borlänge och käkade på kvällen.
När jag kom började packa lite smått.
Ville bara flytta in nu på en gång, jag börjar bli jätte otålig nu!
Men snart så :)

En bra torsdag :)

Kategori: Allmänt

Det första jag gjorde idag var att åka till Masmästern och skriva på kontrakt för lägenheten, hur skönt som helst och jag gick genom stan med världens leende sen efteråt :)
Sedan var det jobb som gällde, jag och Anna. Blev en massa skit snack som vanligt typ men det är skoj!
Till kvällen har jag ridning och idag kommer hela min fanclub att vara med, Jessica, Camilla, Helen och Julia. Jag kommer säkert att göra bort mig extremt mycket för det :P
Efteråt blir det att käka nånstans tillsammans som lite Hej då för Helen som åker till Grekland på söndag och blir där i 6 månader. Lite avis är jag faktiskt. Jag hoppas att hon det grymt iaf!
Sen får jag Jessica som inneboende för natten och imorn åker hon och jag till IKEA :)

Lovely!
Lägenhetsshopping

Kategori: Allmänt

Har hängt på stan idag med Camilla, Julia och Frida. Först blev det lunch på Etage och sen kikade vi runt lite. Efteråt åkte jag och Camilla till först Rusta och där blev det att inhandla lite städ och diskgrejer typ. Efter det åkte vi till Jysk och köpte en spegel och ett nattduksbord.
Och på fredag åker jag och Jessica till IKEA för att handla lite mer skit. Det blir bra!

Sen vet jag inte vad det är med denna vecka, har sett dom tre värsta människor jag vet inom 5 dagar. Ingen av dom bor här längre och jag har inte sett någon av dom på ett bra tag. Så i lördags såg jag först två av dom, sen på stan idag såg jag den tredje. Usch!

Ikväll blir det bio med Sandra :)

P.S. Vart ska jag svara tillbaka till? :P D.S.