Follow your heart

SNÖ =D

Kategori: Allmänt

Är själv hemma i helgen från igår. Så igår hade jag och Jessie film kväll, Först Gothika sen Ett päron till farsa firar jul och då sa jag att jag också vill ha massa snö sen när filmen va slut och vi går in i köket och kollar ut så är de massa snö =) Så jävla kul så då gick vi ut och kassta snöbollar =D Och imorse när vi vakna så låg snön kvar =) Me love!!

Nu sitter jag uppe på jobbet, ska nog snart ta lunche rast iaf och käka potatis gratäng, fläskfile och kantarellsås, så jävla gott. Jag och Jessie åt de igår också, jum jum =) Sen blir de hockey, Leksand - Malmö. Och på vägen ska jag få äta mc mat =) Gott gott. Och igår gick min telefon sönder också så jag fick åka och köpa en ny, så nu har jag en ny älskling ;) Den är fin =)

Nu är den bra musik på p3 =)

=(

Kategori: Allmänt

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!

Ett par miljarder...

Kategori: Allmänt

Just nu känns de som att jag typ inte bryr mig om nånting eller ens orkar bry mig, förutom lite. Men just nu vill ha mest av allt att nån elelr nått bara ska ge mig ett par miljarder så jag kan köpa ett fint hus ute i skogen vid en sjö som står för sig självt så jag slipper nå dryga grannar. Så slipper jag jobba också och slipper massa dryga människor. Ska bara bo där me några hundar, och en kille* skulle ju inte va helt fel heller. Öppen spis är ett måste absolut. Men de får inte va nå gammalt hus. De måste va ny byggd och modernt inuti. Inget ruttet. Allt måste va fräscht. 

Undrar va de är som får mig att känna så här?
Förut har jag tyckt om att va omkring människor men nu hatar jag dom...