Follow your heart

Bakis

Kategori:

Blev en utgång igår, trots att jag hade mått jättedåligt på förmiddagen och inte visste om det var så smart. Men till slut bestämde jag mig för att gå ut iaf och det var rätt beslut.
Förutom det att jag bestämde mig ungefär 20.10 för att åka ut till Sofie i Hosjö och bussen gick 20.40. Så det var bara att duscha i typ 2 sekunder, kleta på lite smink, slänga på mig nå kläder och sen springa till närmsta busshållsplats för att se bussen åka en annan väg just den tiden, hahaha.
Ringde då Tam och fjäska till mig skjuts. Tvingade upp han ur sängen, så han kom körandes med en filt runt sig, haha.
Hemma hos Sofie blev det att dricka vin och spela spel, sedan åkte vi ner på stan.
Tänkte först gå till Etage men kön var helt störd och hade varit ännu längre så när vi kom var det typ redan fullt där inne.
Så vi drog till Pitchers istället och det var inget dåligt med det, jag hade skoj, mycket folk där också.
Idag har jag mått mindre bra. Blev först väckt av grannen ovanför mig vid nio för att hon skulle spela musik och sitta och snacka och skratta med en kille. Jag kände bara 'MEN FÖR I HELVETE HÅLL KÄFTEN OCH GÅ OCH SOV!'
Jag var inte så pigg och glad där imorse, fast samtidigt förstår jag inte varför man måste låta så mycket klockan nio en söndagsmorgon. Fan kan man aldrig bara få lite lugn och ro liksom?!?!
Hon har nyligen flyttat in också men redan vill jag typ strypa henne för att det låter där uppifrån hela tiden och på dåliga tider.
Ibland skulle jag vilja bo i ett ensamt litet hus ute i skogen där ingen kan störa mig!
Så skulle jag jobba sen på det, var alldeles skakis och illamående när jag gick upp och orkade inte fixa någon frukost så det blev chips till frukost.
Det har ändå gått bra att jobba och som tur var så var Alex på Lugnet idag och hade Alvedon som han kom med till mig när jag hade huvudvärk, plus ett äpple. Det var snällt av honom :)
Nu ska jag käka en kebabrulle och bara ligga i soffan och vara seg och bakis på riktigt!

Mysiga kvällar

Kategori:

Igår efter jobbet så åkte jag med mamma och Malou ut till Sågmyra för lite shopping, hittade två tröjor och ett par mjukisbrallor.
Var tillbaka i Falun vid sju och då var alla dödshungriga så det blev en middag på McDonalds.
När jag kom hem så drog jag på mig mina nya brallor på en gång och jag är helt förälskad i dom, så jäkla sköna och mysiga. Mycket bra köp!
Idag har jag jobbat, tränat och ska nu duscha så att jag sen kan dra på mig mina mjukisar igen :)
Laga lite käk och sen bara slappa i soffan hela kvällen.
Det bästa med hösten/vintern är att man kan ligga inne i soffan mest hela dagarna egentligen och mysa och ha tända ljus och kolla på filmer/serier.
På våren sommaren är det ju inte alls lika mysigt för det är så ljust då plus att det är ju mycket skönare att vara ute då.
Så jag kommer spendera nästan varje kväll i soffan i mjukisar och bara ha det varmt och mysigt där under en filt :)
 
 
 

Alanya <3

Kategori:

Första kvällen och vi var lite slut efter flygresan så vi ville ha mat lite snabbt då klockan hade blivit ganska mycket. Hamnade på en restaurang där vinet smakade fruktansvärt, det ser ju bara fruktansvärt ut liksom, och tallrikarna luktade svett så att maten till slut började smaka likadant...
 
En romantisk promenad efter middagen gjorde kvällen lite bättre ;)
 
Andra kvällen blev mycket bättre, god mat och dom bjöd på drinkar då vi hade fått vänta ganska länge på maten som egentligen var lite skitsamma men det var väldigt snällt av dom ändå :)
 
 
Det blev även en drink i baren på hotellet där vi snackade med en väldigt trevlig bartender, vi pratade om Turkiska presidenter med honom och han berättade en del intressanta grejer!
 
 
 
Det blev mycket läsande, speciellt för Fia. Jag orkade inte läsa lika mycket, plaskade runt i poolen mer istället. 
 
 
Lite show på hotellet en kväll.
 
Jag fixade så att vi fick se Leksand-Brynäs matchen på en restaurang, jääj! :)
 
Hockey, öl/cola och burgare, manligt! :P
 
 
 
 
Strandpromenaden
 
 
Bara för att vi var sist på planet från Arlanda, dom fick lov att ropa på oss i högtalarna över hela Arlanda haha, så var vi allra först på planet när vi skulle hem :P