Follow your heart

hosjö

Kategori: Allmänt

Igår när jag kom hem från jobbet packade jag mest.
Imorn eller troligtvis lördag blir att flytta hem till Hosjö igen och jag känner mig väldigt nöjd med mitt beslut :)
Men förhoppningsvis blir det för inte så jätte länge, har lagt intresseanmälan på 5 lägenheter hittills.
Hittade ju drömlägenheten igår och senare hittade jag en till som såg jätte fin ut. Får se vad som händer. Både har sista anmälningsdag i slutet av nästa vecka så. Sen dom 3 andra hade inte lika fina planlösningar men dom va billigare i hyra iaf.
Nu under tiden jag bor hos Pappa ska jag rensa jätte mycket i mina saker och kläder, har alldeles för mycket skit. Och spara pengar att köpa möbler för!
Det här känns bra!

drömlägenhet

Kategori: Allmänt

Håller på att kolla på lägenheter för fullt nu och jag har hittat en jag blev kär i, i alla fall efter att ha sett planlösningen. Men den är säkert fin på riktigt också plus att den ligger väldigt centralt så det är toppen. Det negativa är att den är lite dyr i hyra men det känns som att det kvittar om man trivs.
Har lämnat in en intresseanmälan iaf, så det är bara att hoppas igen då :P
Har lämnat intresseanmälan på några andra också men dom är långt ifrån lika fina som denna!

lite bättre

Kategori: Allmänt

Gårdagen va totalt pissig, hatat det mesta och ville bara grina hela tiden. Vet egentligen inte för vad, kände mig bara så jävla nere.
Idag vill jag inte börja grina hela tiden så det är ju skönt iaf. Fast jag borde må ännu sämre idag med tanke på att jag bara har sovit 2 timmar inatt...
Jag funkar än så länge men om några timmar kanske jag lägger av, vad vet jag.
Men jag har iaf kommit fram till att jag inte kan stanna i lägenheten, det är för mycket skit där.
Jag tror att det är det som gör att jag sover dåligt också för jag känner mig inte trygg och jag känner mig väldigt obekväm och situationen har blivit ganska obehaglig på ett sätt...
Så jag kommer bosätta mig i mitt älskade rum hos Pappa i Hosjö ett tag iaf, kollar efter egna lägenheter. Men detta blir nog bra just nu, då kan jag spara ihop pengar också för att köpa fina möbler och grejer.
Där känner jag mig trygg också :)