Follow your heart

hej, jag har aggressionsproblem!

Kategori: Allmänt

Men skit samma, ibland får man vara sur och annars så skiter man i det bara!
Jag försöker hela tiden att inte bli sur för små saker,
fast det är inte alltid att andra gör det så lätt för en.
Försöker strunta i det i alla fall för att jag har ingen lust att gå runt och vara sur och grinig men till slut kokar allt över så blir jag skit förbannad över nått som man inte ens blir sur.
Då får man helt enkelt acceptera det för jag är inte sur nå ofta längre så...

Händelserik vecka!

Kategori: Allmänt

Åkte ner till Gullholmen förra måndagen. Mormor bor där, plus att mamma, Malou, Linnea, Björn och Jenna var där. Var fint väder så det blev sol och bad i havet :) Vin och cider varje kväll, kanske nått glas för mycket en kväll. Träffade lite annan släkt där också. På fredagen skulle jag åka hem igen, men först blev det lunch inne i Göteborg med mina älskade kusiner och ena kusinens pojkvän.
När jag kom hem vid halv 9 på kvällen blev det hämtning av Fia på station, hem och fixa sig lite och sen drog vi till Mora för lite festande. På lördagen åkte vi hem igen, var hemma ett par timmar, sen drog jag och Jullan upp till Furudal för fest där. Blev alldeles för full och slutade med att jag deckade i Julias lite klutt bil. På söndagen mådde jag inte allt för bra spciellt inte framåt kvällen då jag och Jullan var på middag hemma hos Frida med henne, Camilla och Magnus. Men det gick.
Igår var det jobb och sen blev det en promenad i regnet på kvällen med Linnea och Jenna. Idag är det jobba och sen ledighet i 5 dagar, väldigt skönt :)

Lycka för själen!

Kategori: Allmänt

Igår köpte jag tågbiljett ner till Uddevalla och sen blir jag hämtad där och så bär det vidare ut mot ön.
Blev så otroligt glad igår när Mormor ringde, världens bästa! ♥
Egentligen så skulle jag jobba på torsdag och fredag, men så var Anna och Hanna så otroligt snälla och jobbar för mig då :) Helt underbart att dom kunde göra det så att jag kunde åka iväg lite!
Så på måndag åker jag ner till Västkusten och stannar till på fredag. Ska bli riktigt skönt, känner att jag behöver detta lite och så är alla där nere nu. Så jag får andas, träffa släkten och mysa med Jenna :)
Det ultimata skulle vara om Morbror med familj även kunde komma ut en dag, då skulle min lycka vara gjord. Fast det känns väldigt tveksamt tråkigt nog, men jag jobbar på det....
Men innan jag åker är det jobb idag och imorn som gäller. Ska även hinna städa och packa. Imorn blir det även en springtur med Fia. Vi var även ut på en runda igår, en fredagkväll i regnet, ganska bra gjort!
Känner mig lugn just nu.