Follow your heart

......................................

Kategori: Allmänt

Somebody said you got a new friend
Does she love you better than I can
There's a big black sky over my town
I know where you at, I bet she's around
Yeah I know it's stupid
But I just got to see it for myself

I'm in the corner, watching you kiss her
I'm right over here, why can't you see me
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home
I keep dancin' on my own


 
Story of my life!

sug

Kategori: Allmänt

Igår skulle allt bli så jävla kul!
Det blev inte riktigt så....
Fick veta en sak som först gjorde mig irriterad men sen ledsen, eller det var inte just den grejen som jag blev ledsen för utan bara irriterad men den grejen ledde till annat som jag blev ledsen över och som jag har varit ledsen och mått dåligt över en längre tid.
När jag tänker på denna grej blir jag så jävla ledsen varje gång och det gör så ont men oftast så försöker jag tänka bort det. Men när jag är själv går det inte lika bra att tänka bort det. Jag tycker att det suger att jag känner som jag gör men jag vet inte hur jag ska för att få bort det! Och jag säger inget till någon om det för att jag vill inte att folk ska sitta och tycka synd om mig och jag vill inte sitta och vara ledsen bland folk.
Men igår brast det totalt och den enda jag berättade för vad det verkligen handlade om var Alex.
Man kan tycka vad man vill om mig igår men man kan inte säga nått om man inte vet!

fredagen

Kategori: Allmänt

Kvällen igår bestod av hockey, Falu if - Ifk Ore, jag blir tydligen utvecklingsstörd vid vissa fyllor och säger mongo saker, skriker en massa fint till spelarna, skickade en massa fina sms till Andre, ville gå till Ores bås och säga att deras spel var för slappt! Sen fortsatte festen hem till Fia och Camilla där vi kom fram till att Fias "kille" föddes samma år hon började skolan, hahahaha. Sen vidare mot Etage där Bingo Rimér var igår och dansa och bli ännu fullare. Spången var kåt och tyckte att jag kunde ställa upp men jag ville inte, men ingen behövde veta nått för vi behövde inte berätta för någon, jo för då ville jag mer :P NOT!!!
Sen blev det lite pizza och sen tänkte jag ta en taxi hem men så träffade vi på en massa andra mongon så åkte vi limousine med dom till Norslund, blev jämförd med min "kille" som jag även hade fått höra en sak av Andre om tidigare.....
Ville inte stanna i Norslund så jag ringde en taxi och då åker Spången med mig hem, varför vet jag inte. Kommer hem, han konstaterar att han har en massa kondomer i jackfickorna och berättar alla märken han hade på dom. Jag tänker: haha han kommer då inte få användning för dom inatt! Sätter på mig stora, fula trosor och en flanellskjorta för att han skulle förstå att inte försöka nått.
Lägger oss, jag så när väggen som möjligt men ändå kommer han och skedar med mig och håller om mig medans jag ligger helt stel och säger att detta känns väldigt obekvämt! Han fortsätter tvångsmysa med mig, jag orkar inte bry mig och somnar istället.
Vaknade imorse och frågade vad han gjorde här, hahahaha.
Idag är det fest igen ;)