Follow your heart

Mysis

Kategori: Allmänt

Igår blev jag helt plötsligt barnvakt för kvällen... Men det gjorde mig absolut ingenting, fick ju vara med älskade Banana :)
Fast hon var lite besvärlig igår, ville inte sitta, ligga eller stå själv utan jag skulle stå upp med henne i famnen, då var det tyst. Så fort jag satte mig ner började det att skrikas. Sen somnade hon efter ett tag när vi stod upp. Tänkte då att jag kunde lägga henne i sängen så att hon fick sova där, så fort jag la henne ner vaknade hon och började skrika. Var bara att ställa sig upp igen då och då somnade hon igen direkt. Efter ett tag kunde jag iaf sätta mig ner med henne sovandes i famnen. Och ett tag senare kunde jag lägga henne i sängen så att hon fick sova själv där och det gick bra i ungefär 40 min sen skulle hon upp igen och efter det gick det inte att sätta sig nå mer.
Jag bytte till och med blöja på henne igår och utan att spy. Som tur var var det ingen bajs blöja, då hade jag nog spytt!
Sen när jag gick hem med henne blev jag kvar hos Linnea och Björn en stund, dom hade haft fest hemma på kvällen men när kom var det ganska lugnt och bara två kompisar kvar.
Men Jenna får gärna kom hem till mig oftare, även fast att hon var lite gnällig!
Just nu sitter jag med en ansiktsmask på, det är så otroligt snyggt, sen blir det att fixa massa resten av dagen och förhoppningsvis blir det hockey ikväll/natt, måste bara tvinga Spånk först...

Älskade jvm

Kategori: Allmänt

Idag har jag hängt med Jessica, först lite shopping och sen gick vi hem till mig och käka och kika på film. Skön dag :)
Kvällen har bestått av att vänta.... Skrubbade hela kroppen så att den är babylen nu, kollade på svärdet och spiran men det är ju nu dags för det jag har väntat på, JVM.
Sverige spelar idag mot Schweiz. Ska bli spännande och imorn har jag inget jobb så det gör ingenting att det blir lite senare inatt.
Imorn blir det träning och shopping på systemet inför nyår.
Men nu jävlar börjar det, kom igen Sverige!! :D

Kaos i hjärnan

Kategori: Allmänt

Jäklar vilken dag på jobbet, folk hela tiden, en telefon som ringt varmt och stora sällskap som knappt har kunnat hålla reda på vad det är dom ska göra och ännu mindre hur många dom är. Jag blir helt hjärndöd bara av att kolla på virret. Det är ju helt otroligt att jag fortfarande fungerar.
Blev inte så många timmars sömn igår natt pågrund av stormen och jag hade även mardrömmar som jag vakna upp ifrån i panik. Jobb hela dagen igår, julfirande hos pappa på kvällen, hem och försöka fixa internet som vägrade funka så att jag nästan började grina, tv och dvd dosorna fick dock lida för att jag blev så arg så att jag kasta dom i golvet så att batterier flög runt och sen var det ju hockey till två inatt. Upp tidigt imorse, fick välla fyra timmars sömn iaf.
Så att jag fortfarande kan tänka minsta lilla är ju en bedrift i sig. Är inte så trött ändå men det kan nog komma smygandes framåt eftermiddagen, speciellt om det ska fortsätta i den här takten på jobbet. Kommer nog däcka i soffan direkt jag kommer hem om ungefär 3 timmar...
Men efter idag är jag ledig i fem dagar :)