Follow your heart

Kul kväll!!

Kategori: Allmänt

Japp blev en bra kväll igår. Först käka jag och Persika på kina så drack jag cider till maten, så de börjdes strax efter 5 ungefär. Sen åkte vi vid halv 6 mot Leksand och då drack jag vin =) Så kom vi till Ejendals så då gick jag och drack cider i baren. Sen börja matchen, första period blev de inga mål, andra period blev de mål och sen sluta tredje period 2-2 och mellan perioderna där va jag i baren och drack cider =D Sen blev de förlängning och sen straffar, så sjukt jävla nervöst. Men Leksand vann =D Och Malmö va sämsta förlorare och en slog till en fotograf och dom slog sönder sina klubbor och höll på hahaha. Sen åkte vi till Falun och då blev de vin i bilen igen. Va i Falun vid 11 ungefär och då blev de Etage. Kul att dansa, men sen försvanna alla jag kände typ, undrar vart alla tog vägen? hmm... Sen träffa jag någon luffare på gatan som tjata på att få följa me mig hem så jaja han fick välla de då så att han fick nånstans att sova. The End!!!
Leksand - Malmö;)Jag och Persika =)

WHY??

Kategori: Allmänt

Varför har jag världens sämsta hy för? Jag är alltid jätte noga att tvätta bort smink (förutom nån gång på fyllan) men annars tar jag alltid bort de annars, och tvättar noga rent anisktet och bla bla bla. Och de är inte så att jag använder smink varje dag, jag är mer utan smink nu för tiden. Och när jag har smink är de typ ögonskugga och mascara, jag har aldrig någon foundation eller puder eller skit, typ lite rouge men inge mer än så. Ändå har jag världens sämsta hy, VARFÖR? Någon me fin hy som vill byta? Man kan leka att man har röda hund ??? Heter de så? Ja ja iaf, jag hatar min hy!!!ÄCKLIG!!!

Tony Irving

Kategori: Allmänt

Har åkt Viking Line Cinderella mellan onsdag och torsdag. Är välla inte så jätte förtjust i sånna grejer men men. Något som va riktigt kul iaf va Tony Irving, han har dansskola där alla onsdags avgångar. Jag fick va me och dansa =) Haha så jävla kul, och han va sjukt rolig! Sen köpte jag mig en fin mascara och lite sprit och vin, så fick ut nått av resan. Men de värsta va bussen dit och hem, Oh my fucking god!! 5 jävla timmar på en jävla buss, aldrig mer iaf!!!

Nu sitter jag på jobbet, har varit här snart en timme. Jag är skit trött!!! Vill hem till min varma, sköna säng. Men jag kommer  inte få lägga mig i den förän jag ska sova ikväll. När jag slutat jobba blir de att åka direkt hem och byta om och greja. Sen ska jag och Jessie äta mat, sen blir de hockey. Leksand - Malmö. De blir skoj =)
Resten av helgen vet jag ej va jag ska gö me, är ensam hemma, SKÖNT!!!

Ja ja, ska gö nån nytta nu...