Follow your heart

Halv trasig dusch

Kategori: Allmänt

Kul att min pappa är borta just nu när duschen håller nästan på och går sönder =( Varför hade inte jag en pojkvän nu som jag kan tvinga laga grejer åt mig? Jävla horigt, fan! Nä men tänk om den går sönder helt så kommer inte pappa hem förän om 1,5 vecka, va ska jag gö då? Jag kan ju inte inte duscha. De här funkar fan inte.

Sen är de ju kul att jag ska ha nå sex drömmar emellanåt, och de är om samma person också. Hmm jobbigt!

Ska aldrig köra en full Lars igen!!!

Kategori: Allmänt

Ja jag skulle åka till Kolgårn igår kväll vid 11 och hämta Lars, Salami och Quase för dom va fulla typ. Så åkte vi till Mcdonalds för dom ville ha mat. Så självklart ska Lars börja slåss, de går ju inte för han att va full utan att börja bråka. Jobbiga människa!! Men iaf så va de väll inge mer me saken förän vi ska åka och blir stoppade va polisen nedanför Mcdonalds och frågar efter Lars. Mongo Lars :P Ja ja de gick välla bra iaf. Fast sen va de annan skit jag verkligen inte tyckte om!!

Jag undrar va min pappa har fått för fel, haha. Sms:a lite me min syster tidigare som är me Usa me pappa just nu. Så skrev hon att hon kanske skulle tatuera sig idag och att pappa också kanske skulle gö de, han hade varit skit sugen igår. What? Hallå va händer me min pappa? Fast de va ju inte de värsta me de hela, jag fråga sen va han hade tänkt att gö, en pinuppa. HALLÅ!!! Han fyller 50 i år liksom. Oh my god!! Haha ja ja han får välla va nå mongo.

Jag är och jobbar nu, har inte gjort de sen i början va mars typ. Har varit ganska skönt men de kommer ju synas på kontot sen också. Undrar när jag ska lära mig att spara pengar?

Vidrigt

Kategori: Allmänt

Kollade på Söndagsparty med Filip och Fredrik igår, mycket bra!! Men iaf så va ju den där Thorsten Flinck där som ser ut som nå jävla Franekstein och bara satt och skaka i händerna och knappt kunde snacka riktigt, lite som Ozzy Osbourne. Men tänk och bli så där, fy fan va hemskt. Är de något jag verkligen inte tål och verkligen hatar så är de droger. De finns ingen som helst mening me skiten, de är bara vidrigt!