Follow your heart

Utgång igår med Persika

Kategori: Allmänt

Va hem till Jessie igår och drack sprit och spela spel och snacka skit.
Sen tog vi en taxi in till stan och där i taxin tracka vi chauffören lite och Jessie bjöd typ ut mig till honom :S Haha, det va kul ändå.
Sen inne på Etage fick jag äntligen dansa, har inte varit ute och gjort det sen juldagen. Och jag va på kanon humör också så det va kul :)
Det enda som sög va när nån kille kom bakifrån och höll i mina armar och jag inte kunde komma loss, jag sa åt honom att släppa och dra flera gånger men han fortsatte att hålla i så att jag fick panik verkligen. Till slut fick Jessie bort honom iaf. Men jag ville bara mörda honom. Va fan tror sånna killar egentligen? Jävla idiot!!
Aja resten va kul iaf :) Och Jessie va stördast inne på Sibylla efter krogen, hahaha....
 

Äntligen lördag...

Kategori: Allmänt

....jag har längtat efter den här dagen i en vecka nu och äntligen är den här :)

Igår när jag jobba under High school musical så fick jag se hela showen och det va kul. Ganska soft jobb :P Men den va bra.
Idag har jag inte gjort så vidare mycket än. Tog en promenad till vivo för att få min sprit och köpa dricka. Sen gick jag hem och käka och har nyss kommit ur duschen. Jag ska nu börja göra mig iordning inför kvällen. Har köpt en ny snygg klänning som jag ska ha på mig och jag tänkte även locka håret så att jag blir riktigt snygg ;)
Åååh jag vill bara bli full och jag ska bli den tillsammans med Jessie :D

Ändrade planer

Kategori: Allmänt

Gick nyss till restaurangen för att köpa en festis och då frågar Anders om jag ville jobba i en kiosk ikväll och se High School Musical.
Hur trött jag än är så va jag lätt på det :)