Follow your heart

Veckan som gått

Kategori:

Idag på jobbet så tillagade dom någonting äckligt i restaurangen under eftermiddagen så att det stank runt överallt, så jag satt och mådde illa i flera timmar.
Jag kan vara så jäkla känslig mot lukter och just nu en del mat också. Ibland kommer jag in i perioder då jag bara kan äta det som jag är absolut sugen på, allt annat mår jag illa av. Fast det som alltid går bra när jag mår så här illa är McDonalds-mat, jättekonstigt!
 
Vad har hänt annars se veckan då? Jo en del faktiskt.
I fredags hade vi Halloweenfest i simhallen, det var skoj. Jag var ett spöke i receptionen. Sen kom det några killar och hade hoppshow och kom hoppandes in genom fönstren på taket ner i bassängen först, det var coolt!
På lördagen så blev det fest i Borlänge med Sofie, hennes moster och en kollega till dom. Det var skoj, men jag blev alldeles för full, fast det var välla skitsamma! ;)
Söndagen sov jag till och från till tjugo över två på dagen, sen var jag fortsatt superbakis fast jag orkade faktiskt storhandla på eftermiddagen och käka middag hemma hos morsan.
Sen på kvällen tog jag mig över till sjukhuset för att hälsa på Camilla, Magnus och lilla bebisen :)
Det var mysigt!
I måndags var jag och syrran till Borlänge och kikade in nya IKEA-huset där, blev även en sväng på Kupolen.
På tisdagen hade vi möte på jobbet och det var ganska intressant plus att vi åkte upp i nya hoppbackarna, det var skoj fast lite läskigt då dom fortfarande är en byggplats....
Igår och idag har det bara varit jobb.
Men imorgon blir det skojigare igen för då drar jag från stan och ända till Stockholm och hänger hos Fia och Tommy under helgen, jääj :)
 
 
 
 
 

En liten kille :)

Kategori:

Var så jäkla trött imorse, änåd har jag sovit tokbra inatt.
Somnade vid halv tolv. det är tidigt för mig, och så ringde alarmet halv åtta imorse.
Ville verkligen inte gå upp för att jobba idag. Var helt slut efter igår när jag kom hem på kvällen, så där så att hela kroppen värkte.
Så först när alarmet ringde slog jag bara på snooze och vände mig om och sov lite till.
Men till slut var jag välla tvungen att kolla klockan, om det var dags att vakna på riktigt.
Såg då att jag hade fått ett sms, och en bild skickad i det också. Sen såg jag vem det var ifrån, då visste jag på en gång vad det var på kortet. En liten bebis :)
Då var jag helt plötsligt klarvaken och satt där på sängen med något fånigt leende och blev alldeles tårögd, jag har blivit alldeles för känslig, haha.
Det var dessutom en liten kille, jag vill ju själv ha en kille om jag skaffar barn någon gång, så det tyckte jag var skoj.
Har tänkt på det hela veckan att det nog skulle vara en pojke.
Mamma och pappa till honom är ju så klart Camilla och Magnus och jag tror att dom kommer bli världsbäst som föräldrar!
Längtar till att jag får träffa lillen :)
 

Ett tecken

Kategori:

Det är ingen som förstår det här med tecken, men tecken finns.
Ibland kanske man missbedömer, alltså tror att det handlar om en sak fast egentligen kan det ha med något annat senare att göra.
Typ som igår, eller på natten igår rättare sagt, så drömde jag att jag var med i Prison Break och rymde med dom.
Så när jag sen vaknade tänkte jag på det att det var länge sen jag såg på Prison Break nu och att det skulle vara kul att kolla igenom alla säsonger igen någon gång snart typ.
Senare på dagen läste jag Blondinbellas blogg och gissa vad jag läser, jo att hon och hennes kille hade börjat kolla på Prison Break nu i helgen som var.
Jag är inte sett, läst eller tänkt någonting på den serien på några år, så nu både drömmer och läser jag om den på en och samma dag.
Det måste absolut ha varit ett tecken på att jag borde kolla igenom den!
Så igår kväll började jag att kolla på den och jäklar vad bra den är alltså, nästan så att jag hade glömt bort det.
Hann se tre avsnitt igår och även fast jag har sett den massa förut så var det lika spännande nu som första gången jag såg den.
Satt som på nålar flera gånger, fast jag vet ju vad som händer :P
Men en del hinner man glömma fast man kommer på det rätt och snabbt och sitter och tänker "ja just ja, han..." och "ja just ja, det hände där ja..." och liknande.
Någonting annat som jag nästan hade glömt bort är hur jäkla snygg Wentworth Miller är. My God, hans blick gör ju att man slutar andas i ett par sekunder!