Follow your heart

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Kategori: Allmänt

Är så jäkla trött!!!!
Igår kväll kom Jullan och hämtade mig så följde jag med och kikade på film med henne, Andrè och Spången. Först en skräckis, Dead silence fast den var inte så läskig eller lite läskig men inte så där vidrigt läskig. Jag vill bara se en mer verklighetstrogen film som är riktigt läskig. Sen blev det Ice Age 2 fast jag sov genom halva filmen typ. 4 på natten hade vi kollat klart. Sen skulle jag börja jobba 10.15 så jag var jätte pigg då. Var skit seg hela dagen men det hände ändå inte så mycket på jobbet så det var välla lugnt ändå. Det enda ruttna som hände var en kund som tyckte att jag gjorde allt fel fast det inte var mitt fel och jag kunde inte göra nånting åt det. Då blev jag så jäkla irriterad, men som tur var slutade jag strax då. Fick skjuts av Elias först till Ica Maxi och sen hem så det var skönt :)
Har bara slappat nu på kvällen, käkat, kollat på tv, nu pluggar jag lite och sen blir det film....

Skräck

Kategori: Allmänt

Igår efter jobbet var jag ner till ishallen och hann se sista perioden av Faluns match mot Valbo, Falun vann också så nu är dom med i ettan nästa säsong också :)
Efter det var jag och köpte på mig lite gottit och hyrde film, Shutter Island.
Trodde att den skulle vara jätte läskig och jag var sugen på att se en skräckis igår. Så jag låg på helspänn hela tiden plus att jag var själv och hade släckt ner allt. Hela tiden väntade jag på att det skulle hända något läskigt men det kom ju aldrig, jag plågade mig själv helt i onödan då. Så nu måste jag hyra en JÄTTE läskig film som verkligen är läskig för att kompensera detta fiasko.
Efteråt började jag kolla på Till vildingarnas land, den var ganska mysig fast jag somnade efter halva så jag får välla se klart den ikväll.
Jobb idag och imorn sen är jag ledig resten av veckan, ska göra en massa skoj :)

Bra kväll

Kategori: Allmänt

Igår när jag slutade jobba kom Julia och hämtade mig, så åkte vi hem till mig för att jag skulle fixa iordning mig inför kvällen.
Sen drog vi hem till Alex för att dricka vin och umgås. Spelade TP på eget sätt. Läste bara frågorna och den som svarade fel fick dricka och eftersom det är bra många skumma frågor så blev det en del dricka.
Efter ett tag gick vi upp till Alex granne och satt där resten av kvällen, Fia kom då också.
Under nästan hela tiden där lyssnade vi på 90 tals musik, vilket blev kul. Fast under några låtar kändes det som att man var med i Fucking Åmål :P
Och jag fattar inte hur jag fick i mig så mycket att dricka men aja lika bra.
Sen drog vi till Victuscella. Träffade Tam och Jamshid där. Jamshid har jga inte träffat på flera år så det var kul :)
Träffade några andra också som jag inte träffar så ofta längre, alltid kul!
Drog sen iväg för lite nattligt mys ;)
Men jag är mycket nöjd med kvällen!