Follow your heart

Alanya <3

Kategori:

Första kvällen och vi var lite slut efter flygresan så vi ville ha mat lite snabbt då klockan hade blivit ganska mycket. Hamnade på en restaurang där vinet smakade fruktansvärt, det ser ju bara fruktansvärt ut liksom, och tallrikarna luktade svett så att maten till slut började smaka likadant...
 
En romantisk promenad efter middagen gjorde kvällen lite bättre ;)
 
Andra kvällen blev mycket bättre, god mat och dom bjöd på drinkar då vi hade fått vänta ganska länge på maten som egentligen var lite skitsamma men det var väldigt snällt av dom ändå :)
 
 
Det blev även en drink i baren på hotellet där vi snackade med en väldigt trevlig bartender, vi pratade om Turkiska presidenter med honom och han berättade en del intressanta grejer!
 
 
 
Det blev mycket läsande, speciellt för Fia. Jag orkade inte läsa lika mycket, plaskade runt i poolen mer istället. 
 
 
Lite show på hotellet en kväll.
 
Jag fixade så att vi fick se Leksand-Brynäs matchen på en restaurang, jääj! :)
 
Hockey, öl/cola och burgare, manligt! :P
 
 
 
 
Strandpromenaden
 
 
Bara för att vi var sist på planet från Arlanda, dom fick lov att ropa på oss i högtalarna över hela Arlanda haha, så var vi allra först på planet när vi skulle hem :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KOMMENTARER:

  • Fia säger:
    2013-09-25 | 10:24:17

    Shit ser ju som att jag väger 200kg på kortet från Black Pearl. dags att göra nått åt det! =P

    Svar: Fast det är nog ingenting någon annan tänker på iaf, jag hade inte tänkt på det för än nu när du skrev det :P Och du ser ju absolut inte ut så på något annat kort, inte ens smygfotot ;)
    Emelie Hedberg

Kommentera inlägget här: